Pyjama Dames

Pyjama dames

Babydolls

De chique set nachtmode voor dames bestaat uit een selectie damesnachthemden in een breed scala aan kleuren, effen nachthemden, gestreepte nachthemden of nachthemden met print. Verleidelijke nachtkleding met fijn kant, bohemien prints met een etnische uitstraling of fijne strepen. Zachtheid voor je nachtkleding met zeer comfortabele stoffen zoals katoen, jersey of satijn, of zeer zachte stoffen zoals viscose met een vleugje elastaan om je figuur te benadrukken. Pasteltinten: blauw, groen, roze, wit of intensere tinten zoals pruim of rood.

Babydolls zijn een subtiel compromis tussen comfort en verleiding… Kies een sexy nachtjapon van glanzend satijn, een nachtjapon van zacht, soepel viscose breisel en dunne bandjes, of een nachtjapon van bedrukt katoen en kant met een sexy touch aan de halslijn en onderkant…

Ochtendjas Dames

Ons assortiment nachthemden voor dames is verkrijgbaar in verschillende lengtes: lang, halflang en kort. Nachthemden met korte mouwen, lange mouwen of mouwloos, een selectie nachthemden in lichte tinten (beige, groen, wit, roze… en andere kleuren) of donkerder tinten (zwart, grijs, kaki, rood… en andere kleuren) voor elk wat wils. We hebben effen kleuren, lichte prints en gedurfde prints, fantasiejuwelen, strikjes, borduursels, fijne bandjes, vlechten en pailletten, en een paar nachtjaponnen in zoomsteek, zacht satijn, zijde of sexy kant… Het perfecte nachthemd wacht op je op deze pagina.

Tijdloos chique looks, klassiek of modern, casual of stijlvol, trendy kleuren, ze zijn allemaal beschikbaar op onze site, zodat elke vrouw het nachthemd van haar dromen kan vinden… Onze nachthemden zijn zeer vrouwelijk, omdat vrouwen graag elegant willen zijn in alle omstandigheden, zonder afbreuk te doen aan comfort: onze gebreide nachthemden van katoen jersey zijn zeer comfortabel om te dragen. De chique dames nachthemden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van S (36) tot XXL. Raadpleeg gerust de maattabel op elke productpagina (nachthemd, pyjama en nachtpon). De materialen staan vermeld op elke productfiche van ons online productaanbod.

Probeer ze en je zult ervan houden…

Pyjama dames

We houden ervan op koude winternachten! We hebben knusse damespyjama’s voor je in ademend katoen of flanel voor de winter, een stof die je meteen een warm gevoel geeft. Pyjama’s met lange mouwen en lange broeken, in verschillende vormen, bedrukte of effen damespyjama’s, aan keuze geen gebrek als het om pyjama’s gaat.

Ontdek de mooiste pyjama’s dames op onze site https://www.pyjama-dames.nl/ Een exclusieve selectie op maat van onze klanten en ons merk

Er is ook volop keuze als het gaat om zomerpyjama’s, een product met korte broek of broek, in katoen (even comfortabel als altijd), satijnlook, viscose of katoen, maar lichter voor optimaal comfort tijdens warme zomernachten. Pyjama’s met korte mouwen, pyjama’s met lange mouwen of pyjama’s zonder mouwen afhankelijk van het seizoen, comfort is zoals altijd binnen handbereik als echte bondgenoot van een goede nachtrust. Ontdek onze gloednieuwe trendy collectie op onze website… Met bedrukte pyjama’s (bloemenprint, luipaardprint…) en prachtige zeefdrukken voor deze bijzonder trendy homewear-stukken onder ons aanbod ontworpen in materialen die gewaardeerd worden om het zachte gevoel dat ze geven op de huid.

Dames kamerjassen

Onze selectie damesbadjassen van polyester met microvezels en polyester katoen geven je een ongelooflijk zacht en comfortabel gevoel. Er gaat niets boven een pilou-kleedjas om je thuis te voelen… Erg warm, de kamerjas is een kostbare bondgenoot in de winter. Stukken met een stijlvolle snit, korte of lange jassen, met lange mouwen of ¾ mouwen. Je vindt hier ook kamerjassen die je overdag als homewear kunt dragen. Gebreid in 100% katoen of polyester, met kimonokraag, sjaalkraag of officekraag, maak uw keuze in uw mandje en stel uw chique nachtkledingset voor dames samen met een nachthemd, pyjama met of zonder mouwen, of een bijpassende nachtpon die perfect bij uw kamerjas past.

Hoogwaardige producten voor u, dames
Onze selectie nachtmode en accessoires voor dames is gevarieerd en van hoge kwaliteit, met een ruime keuze aan pasvormen, materialen, kleuren en maten om aan al uw wensen te voldoen. We bieden u ook een veilige betaling wanneer u inlogt voor uw online aankoop.

Complete, gezellige outfits voor elke smaak
Christian Cane’s collectie chique nachtkleding voor dames omvat niet alleen pyjama’s, nachthemden en nachthemden. Je kunt kiezen uit een reeks mooie stukken in trendy pasvormen, kleuren en patronen, en vooral heel comfortabele items zoals badjassen met lange en korte mouwen, pantoffels en andere items zoals kamerjassen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over de kou van de winter, dankzij onze selectie mooie kledingstukken en gevulde pantoffels, waarvan de zachtheid je zeker zal verrassen. De zomercollecties, met korte mouwen of mouwloos, zullen je verrassen met hun ongelooflijke lichtheid, zodat je ze graag zult dragen als het warm is. De keuze van het materiaal maakt het verschil, en dit zijn details waaraan we veel aandacht besteden om je een reeks kwaliteitskledingstukken te kunnen bieden. Kwaliteit is een waarde waaraan we veel waarde hechten.

Wat je wensen ook zijn, je zult de perfecte modellen vinden die je stijl en comfort geven in alle omstandigheden!

We hebben een geweldige selectie loungewear en pantoffels, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, van klassieke neutrale kleuren zoals gevlekt grijs tot fellere tinten voor de durvers. Blauw, wit, beige, roze, rood, zwart… Op onze site wordt geen enkele kleur overgeslagen. Christian Cane garandeert je kwaliteitsstukken, gemaakt van mooie, zijdeachtige materialen die echt aangenaam aanvoelen, met of zonder motief.

Aarzel niet om onze boetiek regelmatig te bezoeken, want we passen onze kledingcollecties en promoties regelmatig aan, afhankelijk van het seizoen, om onze klanten nachtkleding voor dames te bieden die helemaal volgens de laatste trends is! Zodra je je account hebt geopend in de persoonlijke ruimte, duurt je bestelling slechts een paar klikken en volgt de levering.

Profiteer het hele jaar door van onze seizoenscollecties en speciale aanbiedingen en shop in alle veiligheid op ons volledig beveiligde platform via je online account. Maattabellen van S tot XXL, prijzen, beschikbare producten, kleuren, speciale aanbiedingen, alle informatie die je nodig hebt staat op onze online site, maar aarzel niet om contact op te nemen met ons team als je telefonisch of per e-mail informatie nodig hebt over onze nachtkleding voor dames, hiervoor hoef je alleen maar in te loggen op je account met je wachtwoord. Levering op uw adres of op een relaispunt, snelle levering tegen de beste prijs binnen 48 uur als de bestelling op uw account is geplaatst voor 12.00 uur van maandag tot vrijdag.

Scroll to Top